Szolgáltatásunk DE

Munkaerő-kölcsönzés

Cégünk munkaerő kölcsönzéssel foglalkozik. Teljes körű személyzeti szolgáltatóként működünk, főként biometrikus útlevéllel rendelkező ukrán, és magyar munkavállalók kölcsönzése a fő profilunk. Továbbá, kazah, kirgiz és belorusz munkavállalókat is módunkban áll Magyarországra hozni.

Vállalatunk kimagaslóan sokoldalú tapasztalattal rendelkezik a fizikai munkaerő-kölcsönzés területén. Szolgáltatásainkat megbízóink igényeihez alakítjuk, hogy a lehető legrugalmasabb és legkedvezőbb megoldásokat biztosítsuk.

A kiterjedt hazai és nemzetközi tapasztalatunknak és digitális megközelítésünknek, valamint professzionális tanácsadóinknak köszönhetően biztosak vagyunk benne, hogy a legjobb jelölteket találjuk meg iparágtól és végzettségtől függetlenül. Folyamatosan követjük a munkaerőpiaci változásokat, ezzel biztosítva a naprakész megoldásokat. Hazánkban a legteljesebb földrajzi lefedettség érdekében az ország csaknem minden régiójában jelen vagyunk.

Sikerünk titka kollégáink több évtizedes szakmai tapasztalata, professzionális szakembereink, a legkorszerűbb HR technikák alkalmazása, valamint országos szolgáltatási területünk adta szinergiában rejlik. Alkalmazkodunk a változásokhoz és megoldásainkat rugalmasan alakítjuk az egyedi ügyfél igényeknek megfelelően.